Apple बाट किनेको सम्झौता iPhone वा iPad को 「設定」 (सेटिङ) बाट रद्द गर्नुहोस्। プロンテスト को 「マイページ」 (मेरो पृष्ठ) मा किनेको सम्झौता त्यहीँको 「お支払い」 (भुक्तानी) बाट प्रक्रिया गर्नुहोस्। प्रक्रियाको ठाउँ प्रयोग गर्ने उपकरणले नभई खरिद माध्यमले निर्धारण गर्छ।
「マイページ」 (मेरो पृष्ठ) को छेउको पट्टी देखिएन भने मेनु आइकन थिचेर देखाउनुहोस्।
「マイページ」 (मेरो पृष्ठ) मा लगइन गर्ने
Apple बाट किनेको सम्झौता रद्द गर्नुहोस्
1. खरिद गर्दा प्रयोग गरेकै Apple Account बाट iPhone वा iPad मा साइन इन छ भन्ने निश्चित गर्नुहोस्।
2. 「設定」 (सेटिङ) खोलेर स्क्रिनको माथि आफ्नो नाम थिच्नुहोस्।

3. 「サブスクリプション」 (सदस्यता) खोलेर रद्द गर्ने सम्झौता छान्नुहोस्।
4. 「サブスクリプションをキャンセル」 (सदस्यता रद्द गर्ने) थिच्नुहोस्। भेटिएन भने स्क्रिनको तलसम्म हेर्नुहोस्। पुष्टि स्क्रिन आएमा विवरण पढेर प्रक्रिया पूरा गर्नुहोस्।
5. सम्बन्धित सम्झौताको स्क्रिनमा फर्केर रद्दपछिको अवस्था र प्रयोग समाप्ति मिति जाँच्नुहोस्।
सम्झौता वा रद्द गर्ने बटन भेटिएन भने
सम्झौता सूचीमा छैन भने Apple को रसिदमा भएको Apple Account जाँच्नुहोस्। अर्कै Apple Account बाट किनेको सम्झौता त्यही खातामा जाँच्नुहोस्। परिवारको सदस्यको खाताबाट किनेको भए उहाँलाई प्रक्रिया गर्न भन्नुहोस्।
सम्बन्धित सम्झौताको स्क्रिनमा रद्द गर्ने बटन छैन वा म्याद सकिएको सन्देश रातो अक्षरमा छ भने Apple को निर्देशनअनुसार रद्द भइसकेको हो। सम्झौता सूचीमा नभेटिएको आधारमा मात्र रद्द भइसकेको नठान्नुहोस्।
「マイページ」 (मेरो पृष्ठ) मा खरिद गरेको भएमा
「マイページ」 (मेरो पृष्ठ) मा लगइन गरी छेउको पट्टीको 「お支払い」 (भुक्तानी) खोल्नुहोस्। 「ご契約」 (तपाईंका सम्झौता) मा सम्बन्धित कार्यक्रम जाँचेर 「マイページ」 (मेरो पृष्ठ) मा स्वतः नवीकरण रोक्ने विधिबाट रोक्नुहोस्। Apple को सेटिङ बदल्दा 「マイページ」 मा किनेको सम्झौताको स्वतः नवीकरण बदलिँदैन।


प्रक्रियापछिका सावधानी
एप अनइन्स्टल गर्ने र सदस्यता रद्द गर्ने अलग काम हुन्। प्रयोग समाप्ति मिति र शुल्कको अवस्था खरिद गरेको ठाउँको सम्झौता स्क्रिनमा जाँच्नुहोस्। Apple को सदस्यता रद्द गर्ने