Apple-аар худалдан авсан гэрээг iPhone эсвэл iPad-ийн 「設定」 (Тохиргоо)-оос цуцална. プロンテスト-ийн хувийн хуудаснаас авсан гэрээг хувийн хуудасны 「お支払い」 (Төлбөр)-өөс цуцална уу. Үйлдэл хийх газар нь ашиглаж буй төхөөрөмжөөс бус, худалдан авсан сувгаас хамаарна.
Хувийн хуудасны хажуугийн цэс харагдахгүй байвал цэсийн дүрсийг дарж харуулна.
Apple-аар авсан гэрээг цуцлах
1. Худалдан авахдаа ашигласан Apple Account-аар iPhone эсвэл iPad-д нэвтэрсэн эсэхийг шалгана.
2. 「設定」 (Тохиргоо)-г нээгээд дэлгэцийн дээд хэсэгт өөрийн нэрийг дарна.

3. 「サブスクリプション」 (Захиалгууд)-ыг нээж цуцлах гэрээгээ сонгоно.
4. 「サブスクリプションをキャンセル」 (Захиалгыг цуцлах)-ыг дарна. Олдохгүй бол дэлгэцийн доод хэсэг хүртэл шалгана уу. Баталгаажуулах дэлгэц гарвал агуулгыг уншаад үйлдлийг дуусгана.
5. Тухайн гэрээний дэлгэц рүү буцаж, цуцалсны дараах төлөв болон ашиглалт дуусах өдрийг шалгана.
Гэрээ эсвэл цуцлах товч олдохгүй үед
Гэрээ жагсаалтад байхгүй бол Apple-ийн баримтад бичсэн Apple Account-ыг шалгана уу. Өөр Apple Account-аар авсан гэрээг тэр бүртгэлээр шалгана. Гэр бүлийн хүний бүртгэлээр авсан бол тэр хүнээс үйлдлийг хийхийг хүснэ үү.
Тухайн гэрээний дэлгэцэд цуцлах товч байхгүй эсвэл хугацаа дууссан мэдэгдэл улаанаар харагдвал Apple-ийн зааврын дагуу цуцлагдсан байна. Гэрээ өөрөө жагсаалтад олдохгүй гэдгээр л цуцлагдсан гэж бүү дүгнээрэй.
Хувийн хуудаснаас худалдан авсан бол
Хувийн хуудсанд нэвтэрч хажуугийн цэсийн 「お支払い」 (Төлбөр)-ийг нээнэ. 「ご契約」 (Таны гэрээнүүд)-ээс тухайн хөтөлбөрийг шалгаад холбоотой 「Хувийн хуудаснаас автомат сунгалтыг зогсоох」 заавраар зогсооно уу. Apple-ийн тохиргоог өөрчилсөн ч хувийн хуудаснаас авсан гэрээний автомат сунгалт өөрчлөгдөхгүй.


Үйлдлийн дараах анхаарах зүйлс
Аппыг устгах болон захиалгыг цуцлах нь тусдаа үйлдэл юм. Гэрээний ашиглалт дуусах өдөр, нэхэмжлэлийн төлөвийг худалдан авсан газрын гэрээний дэлгэцээс шалгана уу. Apple-ийн захиалгыг цуцлах