ការលុបកម្មវិធីពីឧបករណ៍មិនបញ្ឈប់ការបន្តស្វ័យប្រវត្តិរបស់កិច្ចសន្យាដែលបានទិញទេ។ បើចង់បញ្ឈប់ការបន្តនាពេលខាងមុខ ត្រូវធ្វើនីតិវិធីបោះបង់តាមបណ្ដាញដែលបានទិញ។ ជាដំបូង សូមពិនិត្យកិច្ចសន្យាដែលត្រូវបានគិតថ្លៃ និងស្ថានភាពបន្តស្វ័យប្រវត្តិ។
បើមិនឃើញរបារចំហៀងរបស់ My Page សូមចុចរូបតំណាងម៉ឺនុយដើម្បីបង្ហាញ។
ពិនិត្យកិច្ចសន្យាដែលបានទិញតាម My Page
1. ចូល My Page ដោយគណនីដែលបានប្រើពេលទិញ។
2. បើក 「お支払い」 (ការទូទាត់) នៅរបារចំហៀង។

3. នៅ 「ご契約」 (កិច្ចសន្យារបស់អ្នក) ពិនិត្យរយៈពេលប្រើប្រាស់ និងស្ថានភាពបន្តស្វ័យប្រវត្តិរបស់កម្មវិធីនោះ។

4. នៅប្រវត្តិវិក្កយបត្រ ពិនិត្យថ្ងៃគិតថ្លៃ ឈ្មោះកម្មវិធី រយៈពេលប្រើប្រាស់ដែលពាក់ព័ន្ធ និងចំនួនប្រាក់។

បញ្ឈប់ការបន្តស្វ័យប្រវត្តិនៅកន្លែងទិញ
・កិច្ចសន្យាទិញតាម My Page៖ សូមធ្វើតាមការណែនាំពាក់ព័ន្ធ 「បញ្ឈប់ការបន្តស្វ័យប្រវត្តិនៅ My Page」។
・កិច្ចសន្យាទិញតាម Apple៖ សូមធ្វើតាមការណែនាំពាក់ព័ន្ធ 「បោះបង់ការជាវនៅ iPhone ឬ iPad」។
・កិច្ចសន្យាទិញតាម Google Play៖ បើកការជាវប្រចាំរបស់ Google Play ដោយគណនី Google ដែលបានប្រើទិញ ជ្រើសការជាវនោះ ហើយបញ្ចប់នីតិវិធីតាម 「定期購入を解約」 (បោះបង់ការជាវប្រចាំ)។ បោះបង់ការជាវប្រចាំរបស់ Google Play
ពេលនៅតែបារម្ភពីការគិតថ្លៃក្រោយបញ្ឈប់
សូមផ្ទៀងផ្ទាត់ថ្ងៃនិងម៉ោងបញ្ឈប់ការបន្តស្វ័យប្រវត្តិ ជាមួយរយៈពេលដែលត្រូវបានគិតថ្លៃ។ ការគិតថ្លៃដែលបានបញ្ជាក់មុនបញ្ឈប់ ឬរយៈពេលដែលបានបង់រួច មិនត្រូវបានលុបចោល ឬសងប្រាក់វិញដោយគ្រាន់តែធ្វើនីតិវិធីបញ្ឈប់ទេ។ បើមានព័ត៌មានគិតថ្លៃដែលបារម្ភ សូមសាកសួរកន្លែងទិញ។
បើស្ថានភាពនៅ My Page ជា 「確認中」 (កំពុងពិនិត្យ) ការបញ្ឈប់មិនទាន់ត្រូវបានបញ្ជាក់ថាសម្រេចទេ។ សូមពិនិត្យថាបង្ហាញ 「なし」 (គ្មាន) ឬទាក់ទងផ្នែកជំនួយ។ បើទិញតាម Apple សូមពិនិត្យលើអេក្រង់កិច្ចសន្យារបស់ Apple។
ព័ត៌មានចាំបាច់សម្រាប់សាកសួរ
សូមប្រាប់បណ្ដាញដែលបានទិញ ឈ្មោះកម្មវិធី ថ្ងៃគិតថ្លៃ ចំនួនប្រាក់ រយៈពេលពាក់ព័ន្ធ ថ្ងៃនិងម៉ោងបញ្ឈប់ និងស្ថានភាពបន្តស្វ័យប្រវត្តិបច្ចុប្បន្ន។ បើភ្ជាប់រូបថតអេក្រង់ សូមលាក់ព័ត៌មានទូទាត់ដូចជាលេខកាត និងព័ត៌មានកិច្ចសន្យាដែលមិនពាក់ព័ន្ធ។ ទាក់ទង プロンテスト