マイページ (ကိုယ်ပိုင်စာမျက်နှာ) တွင် ဝယ်ယူထားသောစာချုပ်၏ အလိုအလျောက်သက်တမ်းတိုးမှုကို 「お支払い」 (ငွေပေးချေမှု) ၏ 「ご契約」 (မိမိ၏စာချုပ်များ) တွင် စစ်ဆေးနိုင်သည်။ ဆက်အသုံးပြုမလား မဆုံးဖြတ်မီ သက်ဆိုင်ရာပရိုဂရမ်၏ အသုံးပြုကာလနှင့် အလိုအလျောက်သက်တမ်းတိုးမှု အခြေအနေကို စစ်ဆေးပါ။
マイページ (ကိုယ်ပိုင်စာမျက်နှာ) ၏ ဘေးမီနူး မမြင်ရပါက မီနူးအိုင်ကွန်ကို နှိပ်၍ ပြသပါ။
マイページ (ကိုယ်ပိုင်စာမျက်နှာ) သို့ လော့ဂ်အင်ဝင်ရန်
အလိုအလျောက်သက်တမ်းတိုးမှု အခြေအနေကို စစ်ဆေးခြင်း
1. စာချုပ်ဝယ်ယူထားသော အကောင့်ဖြင့် マイページ (ကိုယ်ပိုင်စာမျက်နှာ) သို့ လော့ဂ်အင်ဝင်ပါ။
2. ဘေးမီနူးရှိ 「お支払い」 (ငွေပေးချေမှု) ကို ဖွင့်ပါ။

3. 「ご契約」 (မိမိ၏စာချုပ်များ) တွင် သက်ဆိုင်ရာပရိုဂရမ်ကို ရှာပါ။
4. အသုံးပြုကာလ၊ နောက်တစ်ကြိမ်အစီအစဉ်နှင့် အလိုအလျောက်သက်တမ်းတိုးမှု ပြသချက်ကို စစ်ဆေးပါ။ စာချုပ်များစွာ ရှိပါက ပရိုဂရမ်တစ်ခုစီအတွက် စစ်ဆေးပါ။

ပြသချက်များကို နားလည်ရန်
・「自動更新 あり」 (အလိုအလျောက်သက်တမ်းတိုးမှု ရှိ) – အလိုအလျောက်သက်တမ်းတိုးရန် သတ်မှတ်ထားသည်။ သက်တမ်းမတိုးလိုပါက သက်ဆိုင်ရာစာချုပ်၏ ရပ်တန့်မှုလုပ်ငန်းစဉ်ကို ဆောင်ရွက်ပါ။
・「自動更新 なし」 (အလိုအလျောက်သက်တမ်းတိုးမှု မရှိ) – အလိုအလျောက်သက်တမ်းတိုးရန် သတ်မှတ်မထားပါ။ မည်သည့်အချိန်အထိ အသုံးပြုနိုင်သည်ကို သက်ဆိုင်ရာစာချုပ်၏ အသုံးပြုမှုပြီးဆုံးရက်တွင် စစ်ဆေးပါ။
・「自動更新 確認中」 (အလိုအလျောက်သက်တမ်းတိုးမှု စစ်ဆေးနေဆဲ) – သက်တမ်းတိုးမှုအခြေအနေကို အတည်မပြုနိုင်သေးပါ။ 「なし」 (မရှိ) နှင့် အဓိပ္ပာယ်မတူပါ။ မျက်နှာပြင်ကို ပြန်တင်၍ စစ်ဆေးပြီး ဆက်ပေါ်နေပါက အကူအညီဌာနသို့ ဆက်သွယ်ပါ။
အလိုအလျောက်သက်တမ်းတိုးမှုကို ရပ်လိုသည့်အခါ
ဆက်စပ်လမ်းညွှန် マイページ (ကိုယ်ပိုင်စာမျက်နှာ) တွင် အလိုအလျောက်သက်တမ်းတိုးမှုကို ရပ်တန့်ခြင်း အတိုင်း ဆောင်ရွက်ပြီး ရပ်ပြီးနောက် သက်ဆိုင်ရာစာချုပ်၏ ပြသချက်ကို စစ်ဆေးပါ။ အက်ပ်ပိတ်ရုံ သို့မဟုတ် ဖြုတ်ချရုံဖြင့် ဆက်တင် မပြောင်းပါ။
စာချုပ်ဟောင်း၏ ဆက်တင်အကွက် ပေါ်လာပါက
1. သက်ဆိုင်ရာစာချုပ်၏ 「自動更新なし」 (အလိုအလျောက်သက်တမ်းမတိုး) အမှန်ခြစ်ကို စစ်ဆေးပါ။ အမှန်ခြစ်ထားပါက သက်တမ်းမတိုးဘဲ၊ အမှန်ခြစ်မရှိပါက အလိုအလျောက်သက်တမ်းတိုးရန် သတ်မှတ်ထားသည်။
2. အလိုအလျောက်သက်တမ်းတိုးမှုကို ရပ်လိုပါက အမှန်ခြစ်ထည့်ပြီး၊ ပြန်သက်တမ်းတိုးလိုပါက အမှန်ခြစ်ဖြုတ်ပါ။ ရပ်ပြီးနောက် ပြန်သတ်မှတ်ခြင်းကို ထိုစာချုပ်အား ဆက်အသုံးပြုမည့်အခါမှသာ လုပ်ပါ။
3. အလိုအလျောက်သက်တမ်းတိုးမှု ဆက်တင်ကိုသာ ပြောင်းပါက 「ご利用期間」 (အသုံးပြုကာလ) ကို မပြောင်းဘဲ 「変更を保存」 (ပြောင်းလဲမှုများကို သိမ်းဆည်းရန်) ကို နှိပ်ပါ။
4. 「保存しました。」 (သိမ်းဆည်းပြီးပါပြီ) ဟု ပြကြောင်းနှင့် သိမ်းဆည်းပြီးနောက် အမှန်ခြစ်အခြေအနေကို စစ်ဆေးပါ။ 「保存できませんでした。」 (သိမ်းဆည်း၍မရပါ) ဟု ပြပါက ပြောင်းလဲမှု မပြီးစီးပါ။
Apple မှတစ်ဆင့် ဝယ်ယူထားပါက
Apple ၏ စာရင်းသွင်းဝန်ဆောင်မှုမျက်နှာပြင်တွင် စစ်ဆေးပါ။ iPhone သို့မဟုတ် iPad ၏ 「設定」 (ဆက်တင်များ) မှ မိမိအမည်၊ 「サブスクリプション」 (စာရင်းသွင်းဝန်ဆောင်မှုများ)၊ သက်ဆိုင်ရာစာချုပ် အစဉ်လိုက် ဖွင့်ပါ။ Apple စာရင်းသွင်းဝန်ဆောင်မှုကို ပယ်ဖျက်ခြင်း
ဆက်စပ်ဆောင်းပါးများ
マイページ (ကိုယ်ပိုင်စာမျက်နှာ) တွင် အလိုအလျောက်သက်တမ်းတိုးမှုကို ရပ်တန့်ခြင်း
iPhone သို့မဟုတ် iPad တွင် စာရင်းသွင်းဝန်ဆောင်မှုကို ပယ်ဖျက်ခြင်း