उपकरणबाट एप हटाउँदैमा खरिद गरिएको सम्झौताको स्वतः नवीकरण रोकिन्न। आगामी नवीकरण रोक्न खरिद गरेकै माध्यममा रद्द गर्ने प्रक्रिया गर्नुपर्छ। पहिले शुल्क लागेको सम्झौता र स्वतः नवीकरणको अवस्था जाँच्नुहोस्।
「マイページ」 (मेरो पृष्ठ) को छेउको पट्टी देखिएन भने मेनु आइकन थिचेर देखाउनुहोस्।
「マイページ」 (मेरो पृष्ठ) मा लगइन गर्ने
「マイページ」 (मेरो पृष्ठ) मा किनेको सम्झौता जाँच्नुहोस्
1. खरिद गर्दाकै खाताबाट 「マイページ」 (मेरो पृष्ठ) मा लगइन गर्नुहोस्।
2. छेउको पट्टीमा 「お支払い」 (भुक्तानी) खोल्नुहोस्।

3. 「ご契約」 (तपाईंका सम्झौता) मा सम्बन्धित कार्यक्रमको प्रयोग अवधि र स्वतः नवीकरणको अवस्था जाँच्नुहोस्।

4. शुल्क इतिहासमा शुल्क लागेको मिति, कार्यक्रमको नाम, सम्बन्धित प्रयोग अवधि र रकम जाँच्नुहोस्।

खरिद गरेकै ठाउँमा स्वतः नवीकरण रोक्नुहोस्
・「マイページ」 (मेरो पृष्ठ) मा किनेको सम्झौता: सम्बन्धित 「マイページ」 मा स्वतः नवीकरण रोक्ने निर्देशनअनुसार गर्नुहोस्।
・Apple बाट किनेको सम्झौता: सम्बन्धित iPhone वा iPad मा सदस्यता रद्द गर्ने निर्देशनअनुसार गर्नुहोस्।
・Google Play बाट किनेको सम्झौता: खरिद गर्दा प्रयोग गरेको Google खाताबाट Google Play को सदस्यता खोली सम्बन्धित सदस्यता छानेर 「定期購入を解約」 (सदस्यता रद्द गर्ने) बाट प्रक्रिया पूरा गर्नुहोस्। Google Play को सदस्यता रद्द गर्ने
रोकेपछि पनि शुल्कबारे चिन्ता भएमा
स्वतः नवीकरण रोकेको मिति/समय र शुल्क लागेको अवधि तुलना गर्नुहोस्। रोक्नुअघि निश्चित भइसकेको शुल्क वा तिरिसकेको अवधिको शुल्क रोक्ने प्रक्रिया मात्रले रद्द वा फिर्ता हुँदैन। कुनै विवरणबारे शङ्का भए खरिद गरेको ठाउँमा सोध्नुहोस्।
「マイページ」 (मेरो पृष्ठ) मा 「確認中」 (जाँच हुँदै छ) देखिन्छ भने रोकिएको पुष्टि भएको छैन। 「なし」 (छैन) देखिएको निश्चित गर्नुहोस् वा सहायता टोलीलाई सोध्नुहोस्। Apple बाट किनेको भए Apple को सम्झौता स्क्रिनमा जाँच्नुहोस्।
सोधपुछका लागि आवश्यक जानकारी
खरिद माध्यम, कार्यक्रमको नाम, शुल्क लागेको मिति, रकम, सम्बन्धित अवधि, रोकेको मिति/समय र हाल देखिएको स्वतः नवीकरणको अवस्था बताउनुहोस्। स्क्रिनसट पठाउँदा कार्ड नम्बर जस्ता भुक्तानी जानकारी र असम्बन्धित सम्झौता विवरण लुकाउनुहोस्। プロンテスト लाई सम्पर्क गर्ने
सम्बन्धित लेखहरू
「マイページ」 (मेरो पृष्ठ) मा स्वतः नवीकरण रोक्ने